Poliklinika "SaNaSa" je prvi privatni medicinski centar u Sarajevu koji je počeo sa radom u junu 1999. godine. Opremljena je po evropskim standardima, može se pohvaliti vrhunskom opremom za liječenje i dijagnostiku i stručnim ljekarskim kadrom, što svakako predstavlja pravu kombinaciju za uspjeh. "Sanasa" je projekat stranih investitora koji su uložili oko 3.000 000,00 KM u najmoderniju opremu i četveroetažni objekat od oko 800 m/2.

Angažmanom  Dr.M.Saida Bajeka  2001.godine na mjesto direktora Poliklinike,
mijenja se iz temelja politika poslovanja,tako da smo danas uspješna zdravstvena ustanova u kojoj naši pacijenti mogu dobiti veliki broj različitih medicinskih i stomatoloških usluga.

Nalazi se u mirnom dijelu naselja Grbavica, nedaleko od glavne prometnice, u ulici Grbavička br.74.

Najveću pažnju poklanjamo našim pacijentima, kojima nastojimo pružiti kvalitetnu i kompletnu medicinsku zaštitu na jednom mjestu.
Jedina smo privatna poliklinika sa stalno zaposlenim ljekarima koji rade od 09-18 h, svakim radnim danom (subotom od 09-14 h). Ukoliko se ukaže potreba pacijenata, radno vrijeme se može produžiti. Za sve pacijente koji nisu u mogućnosti iz bilo kojeg razloga posjetiti naš centar, organizujemo kućnu posjetu i kućnu njegu.
Ciljevi Poliklinike "SaNaSa":
1. Zaštita zdravlja svih građana
2. Zaposlenje stručnog domaćeg kadra koji će svoj posao obavljati profesionalno i humano.
3. Stalno unapređenje postojećih službi i uvođenje novih djelatnosti koje su deficitarne u gradu i državi.
4. Permanentna edukacija zaposlenih kadrova.
5. Dobit nije prioritet, što se može vidjeti iz našeg cjenovnika koji smo pokušali prilagodili standardu većine građana.
Poliklinika "SaNaSa" se može pohvaliti uspješnom saradnjom sa mnogobrojnim poznatim i priznatim klijentima, firmama iz različitih branši, stranim organizacijama i velikim brojem ambasada, kroz različite vrste ugovora i sporazuma.
 
   
English | Bosanski
 
 
HOME
Početna stranica
 
PROFIL
O nama
 
USLUGE
Šta nudimo
 
KONTAKT
Kako nas kontaktirati
 
  broj posjeta: 6826
design by Defter, 2007